Velrom

Istoric - Prezent - Perspective

VELROM este al doilea cel mai mare producator de paine din Romania, cu peste 300 de angajati in trei fabrici din Targoviste, Iasi si Buzau.
Printre brandurile cu notorietate din portofoliu se numara Boiereasca, cea mai vanduta paine la nivel national, Stela Franzela, Chef Papa, dar si Grand Papa sau Poieni, marca cu istorie de peste 50 ani in industria biscuitilor din Romania.

In data de 15 martie 2010 s-a pus pe piață prima pâine produsă de fabrica de pâine Velrom din Târgoviște.

2010

Târgoviște

Incă de la început s-a investit în tehnologie modernă, noua linie de producție fiind automatizată și capabilă să producă trei feluri de pâine: franzelă, rotundă și ovală utilizând toate tipurile de făină: albă, neagră, graham, secară și alte făinuri speciale.

Pâinea ovală care de-a lungul anilor a devenit starul vânzărilor sub brandul “Boierească” este o fuziune fericită între tradiție și tehnologie de ultimă oră.

Gustul inconfundabil provine atât din rețeta unică și dospitul în coșuri de lemn ca odinioară cât și din priceperea brutarilor noștri care strunesc cuptorul modern astfel încât pe masa consumatorului pâinea să fie în permanență savuroasă și proaspătă.

Velrom distribuie, direct sau prin parteneri, toate tipurile de pâine acoperind acum județele Dâmbovița, Prahova și zona București. Produsele noastre sunt prezente atât în comerțul tradițional cât și în rețeaua comerțului modern (Mega Image, Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Profi)

Pe lângă îmbunătățirea permanentă a portofoliului actual departamentul R&D lucrează la noua generație de produse care vor oferi cosumatorilor pâini ecologice fără aditivi sau conservanți păstrând gustul inconfundabil

Velrom este unul dintre cei mai mari producători de biscuiți din România și în acest moment produce atât pentru piața locală cât și pentru piața europeană.

Iași

In anul 2013 fabrica din Iași a fost dotată cu două linii de fabricație noi și moderne cu tehnologie elvețiană și daneză. Aceste două linii au în componență sisteme de dozare automată a ingredientelor, frământare, glazurare și mașini automate de ambalare individuală.

2013

Tipurile de biscuiți produse la Iași acoperă un spectru larg de la clasicii biscuiți populari, biscuiți digestivi, crackers, crackers fermentat, minicrackers, minipretzel, biscuiți glazurați până la produse care urmează noile standarde de nutriție, un bun exemplu fiind biscuiții de mic dejun cu multicereale, vitamine, minerale și fructe.

Produsele noastre sunt distribuite la nivel național și se regăsesc în toate tipurile de comerț modern și tradițional sub branduri proprii sau licențe (Poieni, Tabiet, GrandPapa, 4×4) datorită pertenerilor noștri de distribuție

Beneficiile de a lucra cu Velrom

Bază mare de produse

Liniile noastre de producție sunt versatile și pot produce biscuiți dulci (zaharoși, glutenoși), snacksuri sărate (crackers classic, crackers fermentat, minicrackers, minipretzel), produse care pot fi glazurate parțial sau total.

Servicii complete de dezvoltare de produs

Putem pune la dispoziția clienților noștri de Private Label un spectru complet de servicii de la dezvoltarea de rețete până la livrare. Tehnologii noștri inovează permanent și pot crea rețete adaptate nevoilor specifice fiecărui client.

Serviciul clienți

Suntem mândri ca avem un serviciu special creat pentru a satisface cerințele clienților în condiții de excelență.